Art/Tech/Food


Art/Tech/Rest

Overweegt u een heerlijke maaltijd te proeven of misschien iets fris of energiek te drinken? We hebben enkele suggesties voor u.

 

Bistro Calypso

Beste plek in de stad! Linzi en haar geweldige team serveren u de meest heerlijke gerechten, wij beloven u: 100% tevredenheid gegarandeerd!

 

POPEI: Groene gastropub (in het Klokgebouw)

Een eerlijk menu proeven is tegenwoordig ook mogelijk. In het Honest Restaurant van POPEI geniet je van een fairtrade-menu, voor lunch of diner, omdat elk gerecht wordt bereid met lokale, biologische en duurzame producten.

 

Cucina Italiana: Elk Italiaans gerecht verbergt een verhaal (in de Vershal in het Veem-gebouw)

Ben je klaar om door Italië te reizen zonder Eindhoven te verlaten? Deze ervaring is heel dicht bij je beschikbaar, vooral tijdens de DDW, want in de Vershal, beneden in het Veemgebouw, vind je Cucina Italiana. Het Italiaanse restaurant biedt een overheerlijk menu met pittige en smakelijke recepten. Een gelegenheid om te ontspannen en met al je zintuigen de magie achter hun gerechten te verkennen.

 

Duurzame kost – Sustainable Urban Farming (VEEM-gebouw op de 5e verdieping)

Kleine snack? Bezoek Aquaphonics op de 5e verdieping van het VEEM-gebouw voor heerlijke salades en bezoek de planten en vissen. Je kunt hier je duurzaamheidsplannen delen of ze helpen met die van hen!

Beste ijs net buiten de deuren van het VEEM-gebouw.

 

 Intell Hotels Art Eindhoven

Dit 4-sterren Art Hotel in de monumentale Philips Light Tower, in het centrum van Eindhoven, staat garant voor een comfortabel verblijf. Het hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van Strijp-s. 

Blue Collar Hotel

Dit budgethotel (62 euro per nacht) is comfortabel en ligt het dichtst bij de locatie. Boek snel want het is in het epicentrum van de Dutch Design Week.

Student Hotel Eindhoven

Naast het station vind je het Student Hotel Eindhoven, een plek waar je een week tot een jaar kunt verblijven. Ze garandeerden de beste prijzen voor accommodatie, lagere tarieven voor lang verblijf (40 euro per nacht, vanaf 14 dagen).

Couchsurfing

Met dit geweldige platform kun je bij mensen thuis blijven en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken! U zult niet alleen thuiskomen met een bredere kennis over Art & Tech & Design, maar ook met een uniek insiderperspectief op Eindhoven.

andere:

Tweedehandswinkel Emmaus in Eindhoven is open op woensdag en vrijdag.Strijp-S (de buurt) is een gebied met veel leuke winkels en eetgelegenheden. Tip: geweldige fietsenwinkel Velo d’Anvers:

Velo d’Anvers