Nick Ervinck verwerkt verleden, heden en toekomst in dit beeld. Tegelijkertijd kan het werk in een oude sculpturale traditie worden geplaatst vanwege de overeenkomsten met de klassieke portretbuste. Met zijn majestueuze houding, indrukwekkende wapenuitrusting en doordringende blik torent NESURAK als een heldhaftig godsbeeld uit de toekomst over de bezoeker heen. Het surrealistische beeld en een zekere mythische kracht door te verwijzen naar ridders, science fiction en manga figuren. Tijdens het ontwerpen van de sculptuur werd Nick Ervinck geïnspireerd door robots, aliens, monsters en mysterieuze wezens die werden gemaakt door kunstenaars als H. Giger, wezens die de hoofdrol spelen in vele sciencefictionfilms in de strijd om dominantie over de aarde. www.nickervinck.com/en

Hoe creeëren we duurzame en circulaire mode? Biologisch afbreekbaar van een op appels gebaseerd materiaal; vergelijkbaar met leer, maar zonder een schadelijke impact op de natuur. De bedoeling is om de wens te laten groeien voor de esthetiek en het gevoel van het materiaal en kledingstuk, met als een voordeel geen milieu-impact.

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 TU/e Technische Universiteit Eindhoven –  student van Marina Toeters (TU/e & HKU)

www.danielleooms.nl

Kogelvrije vesten voor zwangere vrouwen.

Onderwerp; de gender gab, Om diverse redenen zijn er voor veel oplossingen geen ontwerpen specifiek voor vrouwen gemaakt zoals crash test dummies, maar ook kogelvrije vesten. Ismay ontwerpt een kogelvrij vest voor zwangere vrouwen om zo een discussie te willen veroorzaken in de maatschappij over dit onderwerp.
Het uiteindelijke resultaat is een 3-tal kogelvrije vesten en een korte film,

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 Willem de Kooning Academie Rotterdam
ismayschaduw.com

#tech #mens #kwetsbaar

Voor Tomopteris Micans onderzocht Ana het vermogen van papier om te bewegen door tessellaties te vouwen. Met een paar simpele vouwen kan een heel scala aan beweging ontstaan, welke ze aandrijft met mechanische mechanismes. De vorm en de reflectieve patronen van Tomopteris Micans vinden kun oorsprong in haar fascinatie met plankton.
ArtScience Masters Award KABK

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 KABK Den Haag

https://vimeo.com/355947899
www.anaoosting.nl

 

Ik denk dat mensen een vloeibaarder karakter kunnen hebben dan alleen te zijn gecategoriseerd als mannelijk of vrouwelijk. Met mijn ontwerpen wil ik mensen uitnodigen om te onderzoeken wie of wat ze kunnen zijn. Om de theatrale kant van mijn accessoires te benadrukken heb ik gebruik gemaakt van monumentale en uitgesproken silhouetten.

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 ArtEZ Arnhem

www.dirkvaessen.com


Hoe wij onze openbare ruimte beleven gaat veranderen op een manier die wij ons in grote lijnen niet voor mogelijk kunnen houden. Bij het verhaal van klimaatsverandering ontbreekt tastbaarheid, en er is geen concreet verhaal waar mensen aan kunnen relativeren. Gebaseerd op feiten en voorspellingen gebruik ik mijn kracht als ontwerper om klimaatsverandering tastbaar te maken.

Dus ik neem de paraplu, voor mij het symbool van bescherming tegen weer en klimaat, en vanuit dit product stel ik mijzelf de vraag wat zijn toekomstige rol zou kunnen zijn. Klimaatsverandering is een feit, maar we hebben nog geen idee op welke manier het zich gaat manifesteren.

Vanuit deze gedachte heb ik een concept bedacht over een aantal van deze voorspellingen en heb ik als reactie hierop 3 klimaat adaptieve paraplu’s ontworpen met elke een uniek verhaal in een ander klimaatscenario. Als ontwerper wil ik de boodschap overdragen dat wij klimaatsverandering in zekere zin moeten omarmen, en dit te gebruiken als ontwerptool. Want ik geloof dat de beste dingen komen vanuit een onuitputtelijke, schone bron.

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 HKU Utrechthttps://exposure.hku.nl/portfolio/4718498/ingmar-schroder https://www.instagram.com/spatial_invader/

“Ik heb een collectie ontworpen om, behalve u als kijker, ook elektronische ogen te verwarren. Er verschijnen steeds meer beveiligingscamera’s in het straatbeeld, terwijl we geen idee hebben wie er naar de beelden kijkt en wat er mee gebeurt of kan gaan gebeuren. Ik ben bang voor een politiestaat waarin er permanente en absolute controle is over burgers, waarbij elke fout geregistreerd wordt. Privacy bestaat dan niet meer.

De verwarring wordt bereikt in deze collectie door toepassing van Razzle Dazzle. Deze van origine legercamouflage uit het begin van de twintigste eeuw is bedoeld om schepen zo te maskeren dat het onmogelijk wordt om door een lens van een periscoop de snelheid en richting van het schip in te schatten. In plaats van de periscooplens, verwarren mijn stukken een cameralens. In plaats van de snelheid en richting verhul ik het geslacht, de oriëntatie en de maten van mijn modellen. Wat is de voor, achter of zijkant? Wie is dit, waar gaat hij/zij heen?”

Voor Manifestations ontwikkelt zij een nieuwe toepassing: hoe kan de bezoeker dit uiteindelijk in de praktijk ook toe gaan passen? #mens #macht

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 HKU Utrecht

https://www.instagram.com/teddykamper

 

 

‘In een wereld die nu overheerst met bewerkt voedsel en veel fastfood, zijn het de groenten die ons echt voeden en energie geven’, is iets wat Tamar met haar ontwerpstudio Tamaryo veelal bezighoudt. Haar kunst gaat over de verbinding leggen tussen groenten en het menselijk leven en dit vieren. Met veel passie ontwikkelt Tamar op maat gemaakte ontwerpen voor uw restaurant, hotel, huis of werkplek.

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 Minerva, Groningen

tamaryo.com

Project Face Design is een onderzoeksproject gestart door Marsha Wichers, Designer-Kunstenaar en cosmetisch arts. Het project gaat over het mogelijke effect van cosmetische behandelingen op onze menselijkheid. Ze heeft emotie herkennings software (een vorm van kunstmatige intelligentie) gebruikt om het effect te onthullen dat Botox heeft op onze non-verbale communicatie. 

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 KABK Den Haag

www.projectfacedesign.com

Post apocalyptische kunst installatie.
#kwetsbaar #wereldmachten 
Onze samenleving is geïmplodeerd, afgebrand, compleet vergaan in een post-apocalyptische gebeurtenis. Of nou de Russen, de Amerikanen, de Chinezen, of global warming de schuldige waren, er is niemand meer om zich daar druk over te maken. Het enige wat resteert zijn onze restanten maar als er vanuit die restanten weer een nieuwe soort of beschaving opkomt, hoe kijken zij dan tegen onze overblijfselen aan? De post-historische gallery probeert de kijker een verse blik te geven op objecten uit een vertrouwde omgeving, om hen zo een andere kijkwijze mee te geven. Zo is bijvoorbeeld een koffiezetapparaat ook een fallussymbool en is een toetsenbord ideaal voor een voeten massage. 

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 AKI ArtEZ


Circulux is een immersieve visuele ervaring waarbij men deel kan worden van een driedimensionale lichtopstelling. 6.000 programmeerbare LED’s zijn geconfigureerd in een semi-transparante opstelling en werken samen om een intense 360-graden ervaring te leveren. Meer informatie en projecten kunt u vinden op www.marveled.eu

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 AKI ArtEZ 

Superheroes, comicbook heroes, komen steeds meer in identiteit trouble: hoe kunnen zij “the good guy” zijn, wanneer alles aan hun dubieus wordt?
Net zoals grote, metalen objecten de aandacht trekken, trekt ook dit metalen en lederen object ieders aandacht: een Marie-Antoinette hoepelrok met elementen uit de motorrij wereld: “stoere, mannelijke sociale criteria”.

Een mix tussen de macho cultuur van superheroes, en het tegenovergestelde: het vrouwelijke, naakte en kwetsbare.
‘Become a Mary-Ann, Change Your Body for Desire’ #kwetsbaarheid

Afdelingsprijs textiel en mode 2018 KABK Den Haag

Gemodificeerde Mandelbrot-sets zijn via sublimatie op textiel worden gedrukt. Verschillende van de lemniscaten worden gebruikt als zoomlijnen en naadllijnen. We richten ons op een extreem silhouet. Dit werd duidelijk zichtbaar in de enorme mouwvormen. www.by-wire.net

Een nieuw systeem om PET flessen te recyclen tot lange draden en daar mode van te maken.

Dit werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 Willem de Kooning Academie Rotterdam

InnerView is a 2,5D tactile map in a form of a necklace for visually impaired and blind people. It aims to support the independent exploration of unknown space and provide an overview of its structure. In order to do so, the map provides information about the different furniture within the space such as sofas, tables, doors, door openings and stairs. The surface of the map is designed with pins of height 1mm and 5mm distance from each other. That represents an actual distance of 3 footsteps and aims to help the visually impaired or blind person estimate real distances.
To connect blind people more with art and culture: special tours for blinds and blind maps made by this Industrial Design graduate of the TU/e.
Om blinden bij kunst en cultuur te betrekken: speciale blindentours en blinden plattegrond van deze Industrial Design Graduate van de TU/e.

​Een zelfreflecterend video-essay, waarin de sociaal-psychologische invloed en intieme verbindingen tussen digitale interactie (biotechnologie) en gebruikers (menselijk) in een persoonlijk geval worden verteld, evenals de relaties tussen “zelf” en “anderen”, “menselijk” en “machine”, “binnenruimte” en “buitenruimte”. De uiteindelijke video-installatie past realtime gezichtsuitdrukkingssensoren toe die het publiek kan spelen..

Dit ​werk is genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 Master Instituut voor Visuele Culturen, St Joost Academie Den Bosch

https://momooooooooom.cargo.site/
https://cargocollective.com/ou-momo

The ostrich feather was once a highly valued commodity during the 19th Century, as woman sought out big plumes to decorate their flamboyant hats, but since then, the feather has fallen from grace. I aim to enhance the value of the ostrich feather, a very specialized product coming from the 150 year old ostrich feather industry in Oudtshoorn, South Africa. I hope to go beyond the aesthetic and decorative and rather return it to its former glory in a more integrated and practical way, within modern society where big feathered hats are no longer stylish. The breathable, washable, soft, warm and incredibly light weight textural qualities of the feathers mean it can be used in a variety of practical ways, making it a functional textile art. By harnessing the qualities of the feathers and creating a new craft through these feathered fabrics, it could not only save many animals lives, but also could create a new industry of economic value to the small town of Oudtshoorn.

Pascale Theron
https://www.pascaletheron.com

 

Jouw SuperPower, je brein, heeft het zwaar en loopt het risico op een burnout. Van tijd tot tijd even geestelijk ontspannen is cruciaal. Jij kunt nu je eerste stappen zetten in een kunstmatige omgeving, die net zo rustgevend en fascinerend zou moeten zijn als een mooi bos en ervaren of je SuperPower herstelt. www.studio-tom.nl

Voedselallergie is een serieus probleem en ligt vaak complexer dan men denkt. Malou Franken, deze zomer afgestuurd aan de Willem de Kooning Academie (Lifestyle Transformation Design) bedacht een innovatieve oplossing: een spray die pinda sporen in voedsel blauw laat opkleuren om zo de angst van de gebruiker voor een ernstige allergische reactie weg te halen. 

Genomineerd voor de Manifestations Young Talent Award: graduate 2019 WDKA Rotterdam

www.maloufranken.com

​Ontwerpers Jim Brady and Ward Goes onderzoeken immersieve journalistiek; een type journalistiek waarin de nadruk ligt op ‘ervaring’ in plaats ‘verslaggeving’. De premisse: VR nieuwservaringen dompelen het publiek onder in het nieuws zelf, waarmee de kijk op objectiviteit en empathie binnen de journalistiek veranderen.

Een project van TU/e innovations space

Heb jij wel eens het idee dat er software meeluistert? Voor mensen die daar problemen mee hebben, zijn deze ‘Accessories for the Paranoid’ ontworpen.

De eerste accessoire in de serie is een mooi vormgegeven doosje dat je over de camera van je laptop zet. Precies ja, daar waar nu een sticker zit om te voorkomen dat iemand van buitenaf via je camera bij jou binnen kijkt.

Het doosje projecteert een kijkje in een doorsnee huiskamer, waarmee je een hacker om de tuin leidt. Lollig is dat je met een wieltje een andere scène voor de camera kunt draaien. Niemand die het door heeft. 

Nominated for the Young Talent Award.

https://www.bright.nl/nieuws/artikel/4767501/privacy-spyware-meeluisteren-surveillance-cyberveiligheid

http://piamariestute.com/accessoires-for-the-paranoid.html

Het IMPAKT Festival 2019 onderzoekt de toekomst van de interface. In de festivaltentoonstelling The Sound of One Hand Clapping worden werken gepresenteerd die laten zien hoe de interfaces van de toekomst ons leven zullen beïnvloeden.
Hoe zullen zij onze zelfperceptie en onze interacties met andere mensen en met niet-menselijke entiteiten veranderen? En wat is hun invloed op onze relatie tot technologie en technologieproducenten?

IMPAKT Festival 2019 – In Utrecht van woensdag 30 oktober tot zondag 3 november.
Festival Tentoonstelling – van woensdag 30 oktober tot zondag 1 december.

Xin Liu – Masque  Interactieve draagbare technologie (CN, 2017)

Masque is een interactieve wearable en psychoakoestisch systeem dat de perceptie van de gebruiker manipuleert, in het bijzonder zijn of haar ademhaling, middels valse auditieve feedback. Wanneer je het Masque opzet, hoor je gesynchroniseerde ademhalingsgeluiden waarvan je denkt dat het je eigen ademhaling is. Je lichaam zal op natuurlijke wijze op de synthetische lichaamssignalen reageren.

Joana Moll – The Hidden Life of an Amazon User   interactieve installatie (ES, 2019)

The Hidden Life of an Amazon User confronteert ons met de ecologische voetafdruk die we achterlaten wanneer we een aankoop doen op amazon.com. Om een boek te kopen moet je 12 webpagina’s doorlopen, waarmee 87,33 MB aan informatie wordt geactiveerd. Die informatie wordt gebruikt om consumentengedrag te traceren en vergroot vervolgens de omzet van het bedrijf.

Iván Abreu – Perpetual Patience Machine  Draagbare kinetische sculptuur (MX, 2019)

Ortesis is een reeks draagbare kinetische sculpturen die de gebruiker tot een bepaald gedrag dwingt. Terwijl Perpetual Patience Machine de gebruiker forceert om een repetitieve beweging met haar of zijn hand te maken die doet denken aan robotarbeid, verwijst naar een vinger die onophoudelijk met een ‘klikkende’ beweging tegen het oppervlak tikt naar cognitieve arbeid.

www.impakt.nl

​City Refl3ctor is een draagbaar apparaat dat je weerspiegeling mixt met die van een andere persoon, waardoor een moment van gedeelde identiteit wordt gecreëerd
City Refl3ctor

Denk je dat een A.I. Nannybot beter in staat is om het Menselijk Ras te behouden dan de mens zelf? Joaquin Fargas uit Argentinië komt naar Europa en presenteert bij Manifestations, Robotika: The Nannybot.
Zijn we bereid om het behoud van de Mens over te laten aan een Artificial Intelligence?
 
Quo Artis: producer – Elia Gasparolo: Design and realization

www.joaquinfargas.com

Een 3D-geprint masker van het gezicht van de overledene wordt op een huishoudelijke robot geplaatst die is uitgerust met een bewegingsprogramma dat de fysieke kenmerken – persoonlijkheid, spraak, gebaren – van dat individu nabootst alsof het bezeten is door hun geest. Het programma functioneert gedurende 49 dagen – volgens het boeddhistische geloof, de tijd die een overleden persoon nodig heeft om het volgende leven binnen te gaan – en vervolgens neemt de robot afscheid van de nabestaanden en sluit deze af.

De kunstenaar wil met haar project een emotionele relatie creëren tussen machines en mensen, in de overtuiging dat nieuwe technologieën rekening moet houden met menselijke verlangens, emoties en sensaties.

Preview voor expositie (re)design Death bij Cube design museum Kerkrade: https://www.cubedesignmuseum.nl/activiteiten/redesign-death  

http://etsuko-ichihara.com/2017/04/04/digital_shaman_project/

Het IMPAKT Festival 2019 onderzoekt de toekomst van de interface. In de festivaltentoonstelling The Sound of One Hand Clapping worden werken gepresenteerd die laten zien hoe de interfaces van de toekomst ons leven zullen beïnvloeden.
Hoe zullen zij onze zelfperceptie en onze interacties met andere mensen en met niet-menselijke entiteiten veranderen? En wat is hun invloed op onze relatie tot technologie en technologieproducenten?
Simon Dogger zal spreken tijdens het Drinks, Pitches and Demo’s Event op de woensdag 17-19u, meld je nu aan!

IMPAKT Festival 2019 – In Utrecht van woensdag 30 oktober tot zondag 3 november.
Festival Tentoonstelling – van woensdag 30 oktober tot zondag 1 december.

Interactive Architecture Lab – Sarotis
Sarotis is een zachte wearable, met fluïde hydrogel-interfaces, ontworpen om een antwoord te vinden op de vraag of 3D-scantechnologieën iemands ruimtelijke bewustzijn kunnen versterken.

Sovar en Sarotis zijn deel van de serie van actieve en zachte wearables, die bepaalde architectonische elementen plaatsen op de huid.

Melanie Bonajo – Progress vs Sunsets
Bonajo’s film biedt een unieke blik op hoe onze relatie met de natuur verandert door de populariteit van zelfgemaakte video’s die gedeeld worden op het internet. Door kinderen te interviewen kijkt de film naar problemen rondom biopolitiek, maar ook de discriminatie waar jongeren mee te maken hebben.

Simon Dogger
Simon Dogger is een ontwerper met een geheel nieuw gezichtspunt. Tijdens zijn studie aan de Design Academy Eindhoven verloor hij zijn gezichtsvermogen en moest hij een lange pauze nemen. Hij keerde terug als een niet-visuele ontwerper, met een hernieuwd vermogenom te luisteren en te voelen, en een sterke drive om zijn onafhankelijkheid te herwinnen.
Zichzelf niet als gehandicapt beschouwend, maar als iemand die informatie anders opneemt, gaat hij op zoek naar meer inclusieve vormen van communicatie.

Sarotis has been been highlighted by Domus as one of the top ten design projects of 2016 and also won the silver medal during the New York Design Awards 2018.

www.impakt.nl

​Superpowers en Moeder Natuur, wie is de baas? Dauglas Hostader: ‘Meteen achter de façade van de orde blijkt zich een griezelig soort chaos schuil te houden. En diep in die chaos schuilt een nog griezeliger soort orde. Een kluwen van verwarring bevat vormen van wetmatigheid en elke ordening bevat vele vormen van verwarring’.

Dit is de grootste en minst begrepen paradox: de natuur is zowel geordend als chaotisch. Deze paradox bepaalt de ontwikkeling van mijn beelden en elk proces in de menselijke samenleving.

Wat doen we tegen camera’s overal? Moeten we elke dag maskers op, of kan dit mooier? Adem Elahel, uit België, heeft het antwoord.

https://www.instagram.com/adem.elahel/

Adem-elahel.com


Cosmic Sleep is een multi zintuigelijke installatie die de kosmische reis die komeet 67p/Churyumov-Gerasimenko door ons zonnestelsel af legt ervaarbaar maakt.met Cosmic Sleep onderzoekt Polymorf hoe menselijke emoties kunnen worden opgewekt door temperatuur animaties op het lichaam.

Ontworpen door: Polymorf in samenwerking met IFF International Flavors & Fragrances Inc. Concept: Frederik Duerinck, Polymorf & Marcel van Brakel, Polymorf. En met veel dank aan STRP Biënnale die de realisatie van het technische prototype voor de installatie mogelijk maakte.www.polymorf.nl


BioFLeXo – BioBotic Flexo – Flexibel exoskelet. Deze opblaasbare, ademende coach is gemaakt van stof op basis van zuurstofalgen en is een duurzame, zachte robot met gesloten lus. De BioBotic is een concept voor het kweken en ontwerpen van organische materialen voor de ruimtevaart.

http://sensoree.com/artifacts/bioflexo/
https://vimeo.com/345363735

Mitose is de fase in de celdeling waarin de chromosomen die de DNA code bevatten zichzelf verdubbelen en de kern vormen van een nieuw microscopisch bouwsteentje. Geïnspireerd op dit fenomeen combineert Ricky van Broekhoven in Mitosis Proto_2 technologie en wetenschap om ongrijpbaar licht tot leven te brengen in haar hele kleuren spectrum.

Became second in Foederer Talent Award 2019.
A TU/e Innovation space project
GLOW 2019 preview

https://vimeo.com/348332904

www.rickyvanbroekhoven.com
https://vimeo.com/studiorickyvanbroekhoven

We Waar ligt de kracht van onze dakloze stadsgenoot?

Social Designer Anne en wijkagent William gingen
hiernaar op zoek.

Met hun open-minded werkwijze, creativiteit ontdekten ze niet alleen de Super Powervan de dakloze, maar ook van de burger en elkaar..

Nominated Young Talent Award – Graduate HKU

Check: From the Police with Love @ Ambassade of Safety – Ketelhuisplein
http://www.adbsfeermakers.nl

‘Power to Craft’, een selectie van werken en processen, waarin wij laten zien wat de mogelijkheden van craft en technologie zijn binnen verschillende toekomstige toepassingen.

www.mafad.nl

 Pink Floyd speelde in zijn voorprogramma, hij stond op de eerste Pinkpop. In 1984 maakte hij een robot kunstinstallatie in de Vleeshal in Middelburg, we hebben het over Floris Kolvenbach, hij komt naar Manifestations met een nieuwe robot installatie, be prepared…

Floris Kolvenbach multimedia artist maakte de installatie The Zebra View, componeerde muziek en beeld en werkte samen met Leen Hogenes hifi AUDIVERS BV en Richard Kuypers SMART ROBOT BV

*De installatie heeft hi-tech design features, o.m. een geavanceerde audioset gedragen door een mannequin, waarbij zowel omgevingsakoestiek als muziek te horen zijn, en een smart robot die muziek performance taken uitvoert. 

De meest innovatieve startups van dit moment presenteren hier hun pitches en gebruiken de Wisdom of the Crowd om te leren van Jou! Als je into innovatie en jong talent bent: vergeet je niet aan te melden voor ons Drinks, Pitches & Demo’s event op woensdag, we zien je daar!.

i.s.m. High Tech Campus Eindhoven, e.a.
Confirmed speakers: Simon Dogger, e.a.

Nominated for the Eindhoven Cultuurprijs

www.agnesvandijk.nl

 

Through augmented brain reality (ABR) Project X helps you to change your brain’s reactions to the world around you. Using neurofeedback in combination with your favourite music we give you control over your brain activity. Using Project X you can train your brain to unwind, switch-off and relax where and when you want..

www.mafad.nl

Emmaus Eindhoven runt de Design Shop, waar bezoekers items kunnen kopen van jonge ontwerpers en kunstenaars.
Emmaus helpt ook bijvoorbeeld met het leveren van 2de hands materialen en objecten aan kunstenaars, mensen in problemen en aan een breed publiek. 
In de shop verkopen ze ook een selectie van tweedehandse Nederlands Design meubels.

Welkom bij Manifestations, een van de toonaangevende exposities tijdens de Dutch Design Week. Dit jaar is het thema Superpowers. Wat voor rol willen we dat technogie in de toekomst heeft? Hoe willen we die toekomst eigenlijk?
Ik ben Viola, de curator, en zie kunst als een soort van ” Beeldend Filosoferen”, alle kunstwerken vertellen een verhaaltje. Speciaal voor blinden heb ik veel werken geselecteerd met multisensorale ervaringen. Dit is een tour voor blinden en slechtzienden gemaakt door Virtuele Geleidelijn en BlindMobility.

Leuke tip: De kunstenaars staan vaak bij de werken, en kunnen je meer vertellen  over het werk. Ook kunnen zij je helpen het werk even aan te raken, want 90% van de kunstwerken is aan te raken, zodat je een betere indruk krijgt van het werk.

Veel plezier!

Vond je dit leuk, laat dan vooral even je mailadres achter, dat kan bv door een mailtje te sturen aan organisatie [at] manifestations.nl

More:
https://www.facebook.com/thejuicemedia/videos/

https://www.thejuicemedia.com

Young Talent Award 23 oktober 16:00: http://bit.ly/YoungTalentAward

Drinks, Pitches & Demos: 23 oktober   17.00-19.00: http://bit.ly/DrinksPitchesAndDemos

 

En, omdat we jullie graag overstelpen met prachtige kunst en cadeautjes, hierbij om thuis te bekijken: Anthony van der Meer studeerde af van de WDKA in 2015 en releaste deze week zijn nieuwste docu: over RATS en SLAVES, we willen onze bezoekers altijd meer awareness meegeven over technologie en veiligheid, Power to the People…

vpro.nl/ratsenslaves

 

Young Talent Award 23 oktober 16:00: ​

http://bit.ly/YoungTalentAward

Drinks, Pitches & Demos: 23 oktober   17.00-19.00: http://bit.ly/DrinksPitchesAndDemos

En, omdat we jullie graag overstelpen met prachtige kunst en cadeautjes, hierbij om thuis te bekijken: Anthony van der Meer studeerde af van de WDKA in 2015 en releaste deze week zijn nieuwste docu: over RATS en SLAVES, we willen onze bezoekers altijd meer awareness meegeven over technologie en veiligheid, Power to the People…

vpro.nl/ratsenslaves