Wanneer?

19-27 Oktober 2019
Elke dag van
11:00 tot 18:00

Waar?

het Veemgebouw,
9e verdieping
Torenallee 100
5617 BE Eindhoven

Hoeveel?

Gratis toegang

Rondleidingen
Er worden diverse rondleidingen georganiseerd, voor blinden, slechtzienden, middelbare en basisscholen, ouderen, bedrijven en VIP arrangementen.

Registreer snel:
Manifestations vindt plaats op de negende verdieping van het Veemgebouw op Strijp-S, ingang Oost zijde gebouw.

Negen dagen lang is deze locatie het inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie. Niet alleen voor tech-experts en ingewijden: iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst.
Tijd om te ontspannen?
Even nieuwe energie opdoen of zoek je een plek om je partner te laten ontspannen? Heerlijke stoelmassage voor een relaxmoment op de DDW! Je mag zelf bepalen hoelang je stoelmassage duurt, met een minimum van vijf minuten. Jouw investering is €1 per minuut.
19, 20, 26 en 27 okt 
Accomodatie&Food
We hebben een aantal leuke hotspots op te eten, drinken en te verblijven voor je op een rijtje gezet.
FAQ's
De meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
Bereikbaarheid
De ingang via Google Maps heet ENVERSED, Torenallee 100-2, verdieping 9. Het gebouw heet Veemgebouw. Het Veemgebouw heeft meerdere ingangen, als je zoekt op ingang ENVERSED, kom je direct uit bij de liften. Hoe kom je er:
Het is 7 minuten lopen vanuit treinstation Strijp-S, het is ook te bereiken via buslijnen 401, 402, 403: bushalte Strijp-S, vanaf daar is het 4 minuten lopen: volg de Leidingstraat tot de Veemstraat, daar links af, de ingang is gelijk rechts: ingang Enversed.
Op de begane grond van het Veemgebouw kan je lekker eten.
Noot: als je met de trein komt, er zijn bouwhekken, dus dat betekent dat je bijvoorbeeld via de westkant om het gebouw heen moet lopen: kies de looproute via de Beukenlaan, noordzijde parallel aan de randweg. Overdag zijn er vaak rijen voor de ingang van de deur naar de lift. Kies verdieping 9. Eenmaal uit de lift gekomen is het ca 8 traptredes omhoog. Bij binnenkomst is de informatiebalie op 1 uur, ca 6 meter vanaf de bovenstede traptrede. Daar zijn toegankelijkheidstours voor blinden en slechtzienden beschikbaar op donderdag 18 en vrijdag 19 tijdens DDW, vooralsnog op afspraak via organisatie [at] manifestations.nl.

Accomodatie&Food
We hebben een aantal leuke hotspots op te eten, drinken en te verblijven voor je op een rijtje gezet.
FAQ's
De meest gestelde vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.